Fokker Elmo en Fokker Services hebben al jaren een actieve personeelsvereniging en biedt het gehele jaar door tal van leuke activiteiten aan: van een weekend naar London tot een bezoek aan Dolfinarium, pretparken, musicals etc. Medewerkers, introducés, families en kinderen genieten sinds heugenis van alle activiteiten.

De Personeelsvereniging heeft gemerkt dat zij niet voor iedereen goed bereikbaar is.
Tot op heden communiceert de PV haar activiteiten en nieuwsberichten alleen via mededelingen op de digitale schermen, koffietafels en de mededelingenborden. Kortom: De PV bereikt momenteel niet al onze leden.

We merken dat het aantal aanmeldingen voor activiteiten achterblijft, mede door het beperkt aantal aangeboden inschrijfmomenten. Op dit moment is inschrijving alleen mogelijk in het bedrijfsrestaurant op vooraf aangekondigde data. In de toekomst is het mogelijk om e-tickets voor de activiteiten aan te schaffen via deze website.

Makkelijker kan het niet!
Alle informatie en activiteiten omtrent de PV worden gepubliceerd op de website, zoals: een activiteitenagenda, het aanschaffen van de e-tickets (toekomst), uitleg over het lidmaatschap, terugblikken op activiteiten en de huisregels.
Daarnaast komt er een mogelijkheid tot inschrijving voor de nieuwsbrief van de PV. Op deze manier ontvangen leden een digitale nieuwsbrief via een privé e-mailadres. Zo ben je als eerste op de hoogte van nieuwe activiteiten.

Ontdek de PV
Vaste medewerkers, tijdelijke medewerkers en flexwerkers van Fokker Elmo en Fokker Services zijn welkom bij de PV. Wij nodigen iedereen uit om lid te worden voor een bedrag van slechts 3.00 euro per maand vanaf januari 2014. Lid worden kan via het invullen van een inschrijfformulier dat te vinden is op het intranet of via het te downloaden formulier op de website.

Wij wensen u veel plezier met de website. Bij vragen of opmerkingen kunt u mailen naar info@pvfokkerwoensdrecht.nl

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur van de PV