Activiteit

Datum:                   22 december 2018
Tijd:                    vertrek 08.00 uur
             vertrek terug ± 13.30 uur
Prijs:                   € 40,- p.p.
Inbegrepen:              Tribune VIP kaart voor de show van 11.00 uur
             vervoer vanaf parkeerterrein Fokker Woensdrecht
Aantal Personen:         PV Lid + 1 introducé
Inschrijven in het bedrijfsrestaurant op 25, 26, 29 & 30 oktober van 11.45 tot 12.15 uur.

Let op! beperkt aantal plaatsen beschikbaar…………wees er snel bij!

The Christmas Show 2018
Elk jaar komt The Christmas Show met een compleet nieuwe voorstelling: dit jaar is dat Assepoester en het Kerstbal, een bewerking van één van ’s werelds meest bekende sprookje Assepoester. Het klassieke verhaal over weeskind Assepoester en haar boze stiefmoeder en stiefzussen krijgt een eigentijdse en spectaculaire vertaling voor de Ziggo Dome met een adembenemend decor. In Assepoester en het Kerstbal komt de magie van het geliefde sprookje samen met de magie van Kerstmis.

The Christmas Show
Net als in 2015, 2016 en 2017 vormt de Ziggo Dome in Amsterdam ook dit jaar het adembenemende decor voor The Christmas Show: het allermooiste kerstfeest van het jaar voor het hele gezin. Jong en oud genieten van een voorstelling met pure kerstmagie, vol glitter, glamour, visueel spektakel, alle kersthits die je maar kunt bedenken én natuurlijk een indrukwekkende sterrencast. De mooiste tijd van het jaar begint dit jaar op 22 december. Want Kerstmis begint pas écht bij The Christmas Show.

Assepoester en het Kerstbal
In een mooi kasteel hier ver vandaan staat prins Noah aan het begin van zijn 21e levensjaar. De wet schrijft voor dat de prins zijn bruid vóór deze bijzondere verjaardag moet vinden. Zijn vader – de koning – organiseert elk jaar een magisch Kerstbal om dat te realiseren.

Ergens in het land woont een prachtig meisje: Assepoester. Het leven van Assepoester wordt beheerst door haar boze stiefmoeder en zo mogelijk nog bozere stiefzussen. Zij verbieden Assepoester om naar het Kerstbal te gaan, maar gelukkig komt er hulp uit onverwachte hoek: van de Goede Fee en de Kerstman.

Dankzij de prachtige jurk die zij tevoorschijn toveren, heeft prins Noah de hele avond alleen maar oog voor haar. Maar om klokslag 12 uur wordt de magie verbroken en vlucht Assepoester het kasteel uit, waarbij zij haar muiltje verliest. Prins Noah weet dat dit zijn bruid is en er volgt een zoektocht naar haar door het hele land. Zal het hem lukken om haar te vinden?