Activiteit

Het meezingfeest van het jaar.

De voorpret kan weer beginnen!!Concert
De dress code is:

GLITTER GOLD WITH A COLORFUL

          TOUCH OF DISCO!

 

 

Disco

Datum:                        14 mei 2016
Verzamel tijd:             13.30 uur
Terugkomst tijd:        ±  01.30 uur

Prijs:                           € 50- p.p.
Aantal personen:       PV lid + 1 introducé
Vertrek vanaf:            Fokker Hoogerheide

Inbegrepen:               Entreebewijs + Busvervoer

Keuze uit veldplaatsen en of zitplaatsen (aangeven bij de inschrijving)

Inschrijven kan in het bedrijfsrestaurant op 07-08-09-10 en 11 december  2015  van 11.45 tot 12.15 uur.

De 12e editie van ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’ met Toppers Gerard Joling, Jeroen van der Boom en René Froger!

Het thema voor Toppers in Concert 2016 is ‘ROYAL NIGHT OF DISCO’. De tijd van ‘Saturday Night Fever’, verlichte dansvloeren, spiegelbollen, plateauzolen en energieke, steengoede dansmuziek.
Bezoek ‘The Best Disco In Town’ en ga mee terug naar de fantastische jaren ’70 en ‘80! De dresscode is GLITTER GOLD WITH A COLORFUL TOUCH OF DISCO!

De voorpret kan weer beginnen! Op zoek naar de leukste disco-accessoires!
Die te grote glitterzonnebril, broek met wijde pijpen, plateauzolen, blinkende juwelen, afrokapsels in fluorkleuren of dat korte glitter discojurkje… het kan niet ‘Over de Top’ genoeg!

Afgelopen jaar bezochten maar liefst 340.000 zomers uitgedoste fans de ‘Crazy Summer Edition’, een absoluut record voor het feest van verbroedering.
Ook dit jaar tijdens ‘ROYAL NIGHT OF DISCO’ gaan we weer meezingen en swingen op de allergrootste
De beste discoknallers vormen de rode draad, maar zoals we bij Toppers in Concert mogen verwachten worden ook de andere genres niet vergeten! Stel je vrienden, familie en collega’s maar alvast op de hoogte. De traditionele ‘avond uit’ van het jaar is weer in aantocht!

FotoMet een aaneenschakeling van de allergrootste nationale en internationale meezingers gaan GERARD JOLING, JEROEN VAN DER BOOM, RENE FROGER en diverse speciale gasten,
waaronder de Nederlandse 70’s & 80’s meidengroep de DOLLY DOTS, top zangeres GLENNIS GRACE en de 2 BROTHERS ON THE 4TH FLOOR zorgen voor het meest ‘Over de Top’ discofeest van het jaar!
DIT MAG JE NIET MISSEN!